Aften
Menuen
Færøsk laks med røget youhurt, løvstikke relish & brændt pore
110,-
Ristet mørksej med grøn tomat, pighvar fumé & svampe
130,-
Stegt andebryst med rødbede, solbær, trompetsvampe & sort hvidløg
155,-
Luftig citronfromage med karamel, iscreme, marengs & havesyre
100,-
Menuen 475,-
Menuen inklusiv 4 glas vin 825,-
Tilvalgsretter
Snacks
45,-
Limfjordsøsters, asier, æblecider-vinaigrette & dild
125,-
Gravad andebryst med svampecreme, jordskok & karse
115,-
Udvalg af gode oste fra Thise
95,-
Vi anbefaler 3-4 retter til aften.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
Julemenu – Frokost
4 Serveringer
Koldrøget laks med peberod og dild
Anderillette med trøffel og cornichon
–
Paneret torsk, svamperemulade og grillet citron
Glaceret svinebryst med æble og grillet kål
195,-
6 Serveringer
Koldrøget laks med peberod og dild
Anderillette med trøffel og cornichon
Lune stegte sild med sennep og løg.
–
Paneret torsk, svamperemulade og grillet citron
Glaceret svinebryst med æble og grillet kål
Tartelet med unghane og syltet aspargs
235,-
Tilvalgsretter
Ost og Sødt
Tilkøb af:
Thise’ juleost med knækbrød og syltet svesker
Hvidchokolade panacotta med vanilje og kirsebær
95,-
Vi anbefaler 6 serveringer til en typisk frokost. Der er altid mulighed for at tilkøbe ost & eller dessert.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.
vin
Vi elsker vin! Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.
” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “
Jyllands posten
*****
ÅBNINGSTIDER
BUTIKKEN
Torsdag & Fredag fra kl. 10.30 - 17.00
Lørdag 10.30 - 16.00
KØKKENETS ÅBNINGSTIDER
FROKOST: Torsdag - Søndag kl. 12.00 – 15.00
(SØNDAG kun mulighed for Buffet)
AFTEN: Torsdag - Lørdag kl. 17.30 – 21.30
ADRESSE
kontakt
(+45) 97 73 10 01