Aften

ALA CARTE

S M Å S E R V E R I N G E R

Gordal oliven med pikant 40,-
Marcona mandler m. trøffel 35,-
3 sprøde croquetter m. hellefisk og citron 65,-
Østers m yuzu og tomateddike. 45,-
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel 120,-
Surdejsbrød med Aabybro smør 40,-

FOR- & MELLEMRETTER

Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse 135,-

Pighvarbisque med ‘risotto’, grønne asparges, urteolie og fennikel 140,-

Smørdampet hvid asparges m. sauce mousseline og ristet
kulmule 165,-

Saltet oksetatar m. peberemmulsion, tørret cherry tomat og
ristet cruoton 145,-

HOVEDRETTER

Stegt velfærds kylling med kantarel alá creme, spæde majs og syltet tomat 285,-

Stegt havtaske med gulderodspure spæde carotter og sauce choron 365,-

Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og
estragon sauce 345,-

Tilkøb af årstidens kartoffel 40,-

OST & SØDT

3 gode oste m. sprødt og kompot
155,-

Mørk chokolade cremeux med solbær og amaertto
85,-

Danske jordbær med mandelkage, jordbær sorbet og creme
anglaise 125,-

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

M E N U

6 FARVORITTER

Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel

Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse

Smørdampet hvid asparges m. sauce mousseline og ristet kulmule

Saltet oksetatar m. peberemmulsion, tørret cherry tomat og ristet cruoton

Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og estragonsauce

Danske jordbær med mandelkage, jordbærsorbet og creme anglaise

6 serveringer 895,- / 6 glas vin 595,-

4 U D V A L G T E

Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse


Smørdampet hvid asparges m. sauce mousseline og ristet
kulmule

Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og
estragonsauce

Danske jordbær med mandelkage, jordbærsorbet og creme anglaise
4 serveringer 645,- / 4 glas vin 450,-

Frokost

6 serveringer

Stegte sild med urtecreme og kørvel

Koldrøget laks med peberrod og radise

Vildtpølse af kronvildt med trøffelcreme og syltet tomat

Paneret rødspætte med grov remoulade

Hvide asparges med sauce mousseline

Fuldmåneost med stikkelsbær

265,-

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

4 serveringer

Stegte sild med urtecreme og kørvel

Vildtpølse af kronvildt med trøffelcreme og syltet tomat

Hvide asparges med sauce mousseline

Fuldmåneost med stikkelsbær

215,-

‘Stjerneskud’ – Paneret fiskefilet med håndpillede rejer, laks, ristet brioche og sauce churon.

265,-

Dagens kage 

Varierer fra dag til dag, derfor spørg en tjener

95,-

Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

Vi elsker vin!

Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.

 ” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “

Jyllands posten

*****

Limfjorden Hus

Odden 17
7870 Glyngøre, Denmark

(+45) 97 73 10 01

åbningstider

Restaurant

Tirsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Onsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)

Røgeriet

Lørdag 10:30-16:00

Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®

CVR: 40943552

Radesign - Design på Mors