Aften
Menuen
Saltet laks med yuzusyltet pære, shiso, ponzu og wasabi
Grillet jomfruhummer med ‘risotto’, safran og syltet græskar
Cappacio af okse med trøffelcreme, syltet grøn tomat og crouton
Andebryst med rødbede og solbær
Fuldmåneost med svesker og syltede nødder
Vaniljemousse med kirsebærsorbet, krokant og appelsin
6 retter 695,-
5 retter 595,-
4 retter 495,-
Tavle-retter
Tavleretterne serveres med årstidens kartoffel & grønt
Ristet torsk med bagt jordskok, grillet grønkål og sauce nage
295,-
Pebersteak af dansk ungkvæg med grillet skalotteløg og pebersauce
295,-
Vi anbefaler 5-6 retter til aften.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
Frokost
Frokosten
Hjemmemarineret sild med fransk karrycreme
Koldrøget laks sennepsdressing, dild og løgcrudité
Hjemmelavet sylte med peberrod og rødbede
–
Paneret kuller med grov remoulade og grillet citron
Confiteret and med syltet pære og grillet kål
Thise’s fuldmåneost med syltet nødder og svesker
265,-
Den lette
Hjemmemarineret sild med fransk karrycreme
Hjemmelavet sylte med peberrod og rødbede
–
Paneret kuller med grov remulade og grillet citron
Confiteret and med syltet pære og grillet kål
215,-
Sødt
Vaniljemousse med kirsebærsorbet og krokant
95,-
Stjerneskuddet
Paneret kuller på ristet brioche – håndpillede rejer, tørret tomat, koldrøget laks og sauce choron
265,-
Vi anbefaler 6 serverings til en almindelig frokost.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.
vin
Vi elsker vin! Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.
” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “
Jyllands posten
*****
ÅBNINGSTIDER
Restaurant
Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)
Røgeriet
Fredag & Lørdag 10:30-16:00
ADRESSE
kontakt
(+45) 97 73 10 01