Arrangementer
VALENTINS WEEKEND.
12-14. Februar
Vi fejrer kærligheden. Derfor tilbyder vi en speciel valentin-menu hele weekenden. 475,- pr person.
*OBS. Denne weekend er der også åbent søndag aften i restauranten*
GOURMET-AFTEN
26. Febreuar
Denne aften tilbyder vi en 10-serverings Gourmet-menu, på michelin niveau. Caviar, Østers, Hummer og meget mere. 995,- pr person.
*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*
SKALDYRS-AFTEN
12. Marts
Elsker du Kammuslinger, jomfruhummere, blåmuslinger, hummer, østers, taskekrabber osv? Så må du ikke gå glip af denne aften. Vi laver overdådlige skaldyrsfade, som serveres ved bordet. 575,- pr person.
*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*
SKALDYRS-AFTEN
19. Marts
Elsker du Kammuslinger, jomfruhummere, blåmuslinger, hummer, østers, taskekrabber osv? Så må du ikke gå glip af denne aften. Vi laver overdådlige skaldyrsfade, som serveres ved bordet. 575,- pr person.
*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*
LAMMEAFTEN
2. April
Påskelammet er i centrum denne aften, hvor i kan se frem til mange spændene serveringer af det fantastiske dyr.
475,-
*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*
ÅBNINGSTIDER
BUTIKKEN
Torsdag & Fredag fra kl. 10.30 - 17.00
Lørdag 10.30 - 16.00
KØKKENETS ÅBNINGSTIDER
FROKOST: Torsdag - Søndag kl. 12.00 – 15.00
(SØNDAG kun mulighed for Buffet)
AFTEN: Torsdag - Lørdag kl. 17.30 – 21.00
ADRESSE
kontakt
(+45) 97 73 10 01