Aften
ALA CARTE
S M Å S E R V E R I N G E R
Gordal oliven med pikant 40,-
Marcona mandler m. trøffel 35,-
3 sprøde croquetter m. hellefisk og citron 65,-
Østers m yuzu og tomateddike. 45,-
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel 120,-
Surdejsbrød med Aabybro smør 40,-
FOR- & MELLEMRETTER
Råmarineret helleflynder med spæde ærter, grillet citron
vinaigrette og havesyre 135,-
Pighvarbisque med ‘risotto’, grønne asparges, urteolie og fennikel
140,-
Smørdampet hvid asparges m. sauce mousseline og ristet
kulmule 165,-
Saltet oksetatar m. peberemmulsion, tørret cherry tomat og
ristet cruoton 145,-
HOVEDRETTER
Stegt velfærds kylling med grillet grønne asparges, syltet tomat og morkelsauce 285,-
Stegt vesterhavs pighvar med gulderodspure spæde carotter ogsauce choron 365,-
Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og
estragon sauce 345,-
Tilkøb af årstidens kartoffel 40,-
OST & SØDT
3 gode oste m. sprødt og kompot
155,-
Mørk chokolade cremeux med solbær og amaertto
85,-
Danske jordbær med mandelkage, jordbær sorbet og creme
anglaise 125,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
M E N U
6 FARVORITTER
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel
–
Råmarineret helleflynder med spæde ærter, grillet citron vinaigrette og havesyre
–
Smørdampet hvid asparges m. sauce mousseline og ristet kulmule
–
Saltet oksetatar m. peberemmulsion, tørret cherry tomat og ristet cruoton
–
Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og estragonsauce
–
Danske jordbær med mandelkage, jordbærsorbet og creme anglaise
6 serveringer 895,- / 6 glas vin 595,-
4 U D V A L G T E
Råmarineret helleflynder med spæde ærter, grillet citron vinaigrette og havesyre
–
Smørdampet hvid asparges m. sauce mousseline og ristet
kulmule
–
Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og
estragonsauce
–
Danske jordbær med mandelkage, jordbærsorbet og creme anglaise
4 serveringer 645,- / 4 glas vin 450,-
Frokost
6 serveringer
Stegte sild med estragon og grillet løg
Koldrøget laks med sennepsauce og grillet kål
Vildtpølse af kronvildt med svampecreme og syltet asier
–
Paneret kuller med grov remoulade og citron
Ragout med kartoffel og ramsløg
Brie de Meaux med hybenkompot
265,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
4 serveringer
Stegte sild med estragon og grillet løg
Vildtpølse af kronvildt med svampecreme og syltet tomat
–
Ragout med kartoffel og ramsløg
Brie de Meaux med hybenkompot
215,-
‘Stjerneskud’ – Paneret fiskefilet med håndpillede rejer, laks, ristet brioche og sauce churon.
265,-
Rabarberkompot med mousse, ristet havre og hvid chokolade
75,-
Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.
Vi elsker vin!
Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.
” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “
Jyllands posten
*****
åbningstider
Restaurant
Tirsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Onsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)
Røgeriet
Lørdag 10:30-16:00
Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®
CVR: 40943552
Radesign - Design på Mors