Aften
Menuen
Saltet kuller med agurk, løvstikke & peberrod
Smørdampede hvide asparges med urter og beurre blanc
Tilkøb af dagens fangst 45,-
Okse tatar med grillet kål & pebercreme
Unghane fra Hopballe Mølle med grillet asparges
Brie de Meaux med hybenkompot og sprødt rugbrød
Rabarber sorbet med friskostmousse & citron timian
4 serveringer 495,- / 4 glas vin 395,-
5 serveringer 595,- / 5 glas vin 495,-
6 serveringer 695,- / 6 glas vin 545,-
Tavle-retter
Tavleretterne serveres med årstidens kartoffel & grønt
Meunierestegt skærising på ben med ramsløg og beurre blanc
325,-
Okse mørbrad med morkelsauce & grillet asparges
365,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
Frokost
6 serveringer
Stegte sild med estragon og grillet løg
Koldrøget laks med sennepsauce og grillet kål
Vildtpølse af kronvildt med svampecreme og syltet asier
–
Paneret kuller med grov remoulade og citron
Ragout med kartoffel og ramsløg
Brie de Meaux med hybenkompot
265,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
4 serveringer
Stegte sild med estragon og grillet løg
Vildtpølse af kronvildt med svampecreme og syltet tomat
–
Ragout med kartoffel og ramsløg
Brie de Meaux med hybenkompot
215,-
‘Stjerneskud’ – Paneret fiskefilet med håndpillede rejer, laks, ristet brioche og sauce churon.
265,-
Rabarberkompot med mousse, ristet havre og hvid chokolade
75,-
Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.
Vi elsker vin!
Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.
” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “
Jyllands posten
*****
åbningstider
Restaurant
Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)
Røgeriet
Lørdag 10:30-16:00
Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®
CVR: 40943552
Radesign - Design på Mors