Aften

ALA CARTE

S M Å S E R V E R I N G E R

Gordal oliven med pikant                                                   45,-
Marcona mandler m. trøffel                                               50,-
3 sprøde croquetter m. hellefisk og citron                       85,-
Friteret østers med chilicreme                                         50,-
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel                         135,-
Surdejsbrød med Aabybro smør                                         45,-

FOR- & MELLEMRETTER

Helleflynder med syltede pære, ponzu og wasabi

165,-

Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque

185,-

Saltet oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud

165,-

HOVEDRETTER

Farseret vagtel med blomkål, hasselnød, efterårstrøffel og glace
sauce

345,-

Dampet rødtunge med jomfruhummer hale, olivenolie sauce, grillet padrons og tomat

365,-

Grillet oksemørbrad med glaserede rødbeder og aromatisk peber

385,-

Tilkøb af årstidens kartoffel

55,-

OST & SØDT

24 måneders comté ost med fermenteret honnning og nødder

165,-

Solbær ‘en surprice’ – Vaniljeparfait med chokolade og bagt marengs

155,-

Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og
citrontimian

125,-

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

M E N U

6 FARVORITTER

Helleflynder med syltede pære, ponzu og wasabicreme

Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque

Stegt kærnemælksvaffel med iberico skinke og efterårstrøffel

Saltet oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud

Stegt krondyr fra Thy med glaserede rødbeder og aromatisk peber

Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og citrontimian

6 serveringer 995,- / 6 glas vin 695,-

4 U D V A L G T E

Helleflynder med syltede pære, ponzu og wasabicreme


Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque

Stegt krondyr fra Thy med glaserede rødbeder og aromatisk peber

Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og citrontimian
4 serveringer 745,- / 4 glas vin 480,-

Frokost

Det store frokost bord

Frokostbordet består af seks serveringer, som serveres over tre omgange: Det kolde, det lune og det søde. Menuen tager udgangspunkt i klassiske danske frokostretter, fortolket med sæsonens råvarer og et morderne håndværk.

D E T  K O L D E 

Hjemme marineret sild med syltet karry-løg

Koldrøget laks med peberrod, radisser og dild

Svinerillette med estragon, dijonnaise og cornichoner

D E T  L U N E 

Paneret rødspætte med remoulade og citron

Vol-au-vent med høns, asparges og persille 

 D E T  SØ D E 

Bagt æblekompot med vaniljeskum og citrus

325,- pr person

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

A la carte

 

 

 

F I S K E S U P P E N
Cremet fiskesuppe med porre og fennikel, kogt på pighvar og sæsonens fisk. Serveres  med hjemmebagt surdejsbrød og smør
225,-

S T J E R N E S K U D D E T
Sprødstegt rødspætter på grillet kærnemælksbrød – serveres med tørret tomat, asparges, koldrøget laks og en lun  sauce Choron
265,-

O S T E N
24 måneders comté med fermenteret honning, nødder og sprødt rugbrød
165,-

D E T S Ø D E
Bagt æblekompot med vaniljeskum og citrus
95,-

Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

Vi elsker vin!

Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.

 ” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “

Jyllands posten

*****

Limfjorden Hus

Odden 17
7870 Glyngøre, Denmark

(+45) 97 73 10 01

åbningstider

Restaurant

Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)

 

Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®

CVR: 40943552

Radesign - Design på Mors