Aften
ALA CARTE
S M Å S E R V E R I N G E R
Gordal oliven med pikant 45,-
Marcona mandler m. trøffel 50,-
3 sprøde croquetter m. hellefisk og citron 85,-
Friteret østers med chilicreme 50,-
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel 135,-
Surdejsbrød med Aabybro smør 45,-
FOR- & MELLEMRETTER
Helleflynder med syltede pære, ponzu og wasabi
165,-
Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque
185,-
Saltet oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud
165,-
HOVEDRETTER
Farseret vagtel med blomkål, hasselnød, efterårstrøffel og glace
sauce
345,-
Dampet rødtunge med jomfruhummer hale, olivenolie sauce, grillet padrons og tomat
365,-
Grillet oksemørbrad med glaserede rødbeder og aromatisk peber
385,-
Tilkøb af årstidens kartoffel
55,-
OST & SØDT
24 måneders comté ost med fermenteret honnning og nødder
165,-
Solbær ‘en surprice’ – Vaniljeparfait med chokolade og bagt marengs
155,-
Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og
citrontimian
125,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
M E N U
6 FARVORITTER
Helleflynder med syltede pære, ponzu og wasabicreme
–
Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque
–
Stegt kærnemælksvaffel med iberico skinke og efterårstrøffel
–
Saltet oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud
–
Stegt krondyr fra Thy med glaserede rødbeder og aromatisk peber
–
Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og citrontimian
6 serveringer 995,- / 6 glas vin 695,-
4 U D V A L G T E
Helleflynder med syltede pære, ponzu og wasabicreme
–
Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque
–
Stegt krondyr fra Thy med glaserede rødbeder og aromatisk peber
–
Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og citrontimian
4 serveringer 745,- / 4 glas vin 480,-
Frokost
Det store frokost bord
Frokostbordet består af seks serveringer, som serveres over tre omgange: Det kolde, det lune og det søde. Menuen tager udgangspunkt i klassiske danske frokostretter, fortolket med sæsonens råvarer og et morderne håndværk.
D E T K O L D E
Hjemme marineret sild med syltet karry-løg
Koldrøget laks med peberrod, radisser og dild
Svinerillette med estragon, dijonnaise og cornichoner
–
D E T L U N E
Paneret rødspætte med remoulade og citron
Vol-au-vent med høns, asparges og persille
–
D E T SØ D E
Bagt æblekompot med vaniljeskum og citrus
325,- pr person
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
A la carte
F I S K E S U P P E N
Cremet fiskesuppe med porre og fennikel, kogt på pighvar og sæsonens fisk. Serveres med hjemmebagt surdejsbrød og smør
225,-
S T J E R N E S K U D D E T
Sprødstegt rødspætter på grillet kærnemælksbrød – serveres med tørret tomat, asparges, koldrøget laks og en lun sauce Choron
265,-
O S T E N
24 måneders comté med fermenteret honning, nødder og sprødt rugbrød
165,-
D E T S Ø D E
Bagt æblekompot med vaniljeskum og citrus
95,-
Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.
Vi elsker vin!
Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.
” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “
Jyllands posten
*****
åbningstider
Restaurant
Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)
Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®
CVR: 40943552
Radesign - Design på Mors

