Folkene bag Limjordens Hus
restaurant
Ambitionerne bag
Januar 2020 overtog Rasmus O. Kardyb lokalerne på pynten i Glyngøre, for at udleve sin drøm om at drive en gourmet restaurant på hans måde.
Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en rækkes Københavnske toprestauranter “hjem”. Det var ambitionen om en restaurant, der kunne reprænsentere egnen, Limfjorden og dens mange produkter. – Der drev ham.
Udover at være et “talerør” for de dygtige lokale producenter, var målet at sikre sig en position som nordvest jyllands bedste spisested. Et mål der allerede i løbet af 2020 blev realiseret med ikke mindre end to 5-stjernede anmeldelser i henholdvis Nordjyske og Jyllandsposten.
Der gøres en dyd i at server det enkle og ærlige måltid, i en uprætentiøse restaurant hvor der er plads til alle og det overskyggende omdrejningspunkt er gæsten.
Dette hjælper restaurantchef Mikkel Neumann Hansen med. Mikkel som også har en fortid på sjællandske restauranter, men oprindelig er thybo, er den fødte vært. Han står for restaurantens daglige drift, og har med sin store vin-viden ansvaret for et af nordvestjyllands mest ambitiøse vinkort.
Rasmus Overgaard Kardyb, Indehaver
butikken
Frisk fisk og røg
Udover restauranten, drives der ved Limfjordens hus også fiskebutik og røgeri. Huset er kendt for sine to ikoniske hvide skorstene. Dette med rette, for der forefindes nemlig et stort udvalg af røgvare, samt fersk fisk i butikken. Butikken har åbent uges 7 dage i sommerhalvåret, og weekender i vinterhalvåret.
anmeldelser
” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “
Jyllands posten
*****
” Ny gastronomisk perle ved Limfjorden: Udsigten er formidabel – men maden er bedre. “
Nordjysk
*****
ÅBNINGSTIDER
Restaurant
Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)
Røgeriet
Fredag & Lørdag 10:30-16:00
ADRESSE
kontakt
(+45) 97 73 10 01