Aften
ALA CARTE
S M Å S E R V E R I N G E R
Gordal oliven med pikant 40,-
Marcona mandler m. trøffel 35,-
3 sprøde croquetter m. hellefisk og citron 65,-
Friteret østers med porre og syltede løg 45,-
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel 120,-
Surdejsbrød med Aabybro smør 40,-
FOR- & MELLEMRETTER
Hamachi tun med syltede pære, ponzu og wasabicreme
145,-
Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque
165,-
Saltet oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud
145,-
HOVEDRETTER
Farseret vagtel med blomkål, hasselnød, efterårstrøffel og glace
sauce
285,-
Dampet rødtunge med jomfruhummer hale, olivenolie sauce, grillet padrons og tomat
365,-
Grillet oksemørbrad med sherry løg, zucchini og røget marv sauce
345,-
Tilkøb af årstidens kartoffel
40,-
OST & SØDT
24 måneders comté ost med fermenteret honnning og nødder
155,-
Vilde blåbær med hasselnød, karamel og yoghurt sorbet
85,-
Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og
citrontimian
125,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
M E N U
6 FARVORITTER
Hamachi tun med syltede pære, ponzu og wasabicreme
–
Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque
–
Stegt kærnemælksvaffel med iberico skinke og efterårstrøffel
–
Saltet oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud
–
Grillet oksemørbrad med sherry løg, zucchini og røget marv sauce
–
Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og citrontimian
6 serveringer 895,- / 6 glas vin 595,-
4 U D V A L G T E
Hamachi tun med syltede pære, ponzu og wasabicreme
–
Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque
–
Grillet oksemørbrad med sherry løg, zucchini og røget marv sauce
–
Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og citrontimian
4 serveringer 645,- / 4 glas vin 450,-
Frokost
6 serveringer
Marineret sild med porrecreme & syltede løg
Laksemousse med dild & rødløg
Oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud
–
Paneret rødspætte med sauce choron og tørret tomat
Lun tærte med trøffelcreme og røget ost
Fuldmåneost med abrikos kompot
265,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
4 serveringer
Marineret sild med porrecreme & syltede løg
Oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud
–
Lun tærte med trøffelcreme og røget ost
Fuldmåneost med abrikos kompot
215,-
‘Stjerneskud’ – Paneret fiskefilet med håndpillede rejer, laks, ristet brioche og sauce churon.
265,-
Dagens kage
Varierer fra dag til dag, derfor spørg en tjener
95,-
Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.
Vi elsker vin!
Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.
” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “
Jyllands posten
*****
åbningstider
Restaurant
Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)
Røgeriet
Lørdag 10:30-16:00
Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®
CVR: 40943552
Radesign - Design på Mors