Aften
ALA CARTE
S M Å S E R V E R I N G E R
Gordal oliven med pikant 40,-
Marcona mandler m. trøffel 35,-
3 sprøde croquetter m. hellefisk og citron 65,-
Østers m yuzu og tomateddike 45,-
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel 120,-
Surdejsbrød med Aabybro smør 40,-
FOR- & MELLEMRETTER
Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse
135,-
Pighvarbisque med ‘risotto’, grønne asparges, urteolie og fennikel
140,-
Skindstegt kulmule med blanquette sauce, yuzu og pak choi
165,-
Saltet oksetatar m. peberemmulsion, tørret cherry tomat og ristet cruoton
145,-
HOVEDRETTER
Stegt velfærds kylling med kantarel alá creme, spæde majs og syltet tomat
285,-
Stegt havtaske med gulderodspure spæde carotter og sauce choron
365,-
Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og estragon sauce
345,-
Tilkøb af årstidens kartoffel
40,-
OST & SØDT
3 gode oste m. sprødt og kompot
155,-
Mørk chokolade cremeux med solbær og amaertto
85,-
Passionsfrugt med vanilje panna cotta, ristet kokos, citrus og sorbet
125,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
M E N U
6 FARVORITTER
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel
–
Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse
–
Skindstegt kulmule med blanquette sauce, yuzu og pak choi
–
Saltet oksetatar m. peberemmulsion, tørret cherry tomat og ristet cruoton
–
Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og estragonsauce
–
Passionsfrugt med vanilje panna cotta, ristet kokos, citrus og sorbet
6 serveringer 895,- / 6 glas vin 595,-
4 U D V A L G T E
Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse
–
Skindstegt kulmule med blanquette sauce, yuzu og pak choi
–
Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og
estragonsauce
–
Passionsfrugt med vanilje panna cotta, ristet kokos, citrus og sorbet
4 serveringer 645,- / 4 glas vin 450,-
Frokost
6 serveringer
Stegte sild med urtecreme og kørvel
Koldrøget laks med peberrod og radise
Oksetatar med peberemmulsion, tørret tomat og crouton
–
Paneret rødspætte med grov remoulade
Grillet pak choi med sauce mousseline
Fuldmåneost med stikkelsbær
265,-
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
4 serveringer
Stegte sild med urtecreme og kørvel
Oksetatar med peberemmulsion, tørret tomat og crouton
–
Grillet pak choi med sauce mousseline
Fuldmåneost med stikkelsbær
215,-
‘Stjerneskud’ – Paneret fiskefilet med håndpillede rejer, laks, ristet brioche og sauce churon.
265,-
Dagens kage
Varierer fra dag til dag, derfor spørg en tjener
95,-
Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.
Vi elsker vin!
Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.
” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “
Jyllands posten
*****
åbningstider
Restaurant
Tirsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Onsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00
Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)
Røgeriet
Lørdag 10:30-16:00
Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®
CVR: 40943552
Radesign - Design på Mors