Aften

ALA CARTE

S M Å S E R V E R I N G E R

Gordal oliven med pikant                                                   40,-
Marcona mandler m. trøffel                                               35,-
3 sprøde croquetter m. hellefisk og citron                       65,-
Østers m yuzu og tomateddike                                         45,-
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel                         120,-
Surdejsbrød med Aabybro smør                                         40,-

FOR- & MELLEMRETTER

Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse

135,-

Pighvarbisque med ‘risotto’, grønne asparges, urteolie og fennikel

140,-

Skindstegt kulmule med blanquette sauce, yuzu og pak choi 

165,-

Saltet oksetatar m. peberemmulsion, tørret cherry tomat og ristet cruoton

145,-

HOVEDRETTER

Stegt velfærds kylling med kantarel alá creme, spæde majs og syltet tomat

285,-

Stegt havtaske med gulderodspure spæde carotter og sauce choron

365,-

Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og estragon sauce

345,-

Tilkøb af årstidens kartoffel

40,-

OST & SØDT

3 gode oste m. sprødt og kompot

155,-

Mørk chokolade cremeux med solbær og amaertto

85,-

Passionsfrugt med vanilje panna cotta, ristet kokos, citrus og sorbet

125,-

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

M E N U

6 FARVORITTER

Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel

Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse

Skindstegt kulmule med blanquette sauce, yuzu og pak choi

Saltet oksetatar m. peberemmulsion, tørret cherry tomat og ristet cruoton

Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og estragonsauce

Passionsfrugt med vanilje panna cotta, ristet kokos, citrus og sorbet

6 serveringer 895,- / 6 glas vin 595,-

4 U D V A L G T E

Råmarineret helleflynder med spæde ærter, ponzu-vinaigrette, peberrod og radisse


Skindstegt kulmule med blanquette sauce, yuzu og pak choi

Grillet oksemørbrad med fermenteret hvidløg, stegte løg og
estragonsauce

Passionsfrugt med vanilje panna cotta, ristet kokos, citrus og sorbet
4 serveringer 645,- / 4 glas vin 450,-

Frokost

6 serveringer

Stegte sild med urtecreme og kørvel

Koldrøget laks med peberrod og radise

Oksetatar med peberemmulsion, tørret tomat og crouton

Paneret rødspætte med grov remoulade

Grillet pak choi med sauce mousseline

Fuldmåneost med stikkelsbær

265,-

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

4 serveringer

Stegte sild med urtecreme og kørvel

Oksetatar med peberemmulsion, tørret tomat og crouton

Grillet pak choi med sauce mousseline

Fuldmåneost med stikkelsbær

215,-

‘Stjerneskud’ – Paneret fiskefilet med håndpillede rejer, laks, ristet brioche og sauce churon.

265,-

Dagens kage 

Varierer fra dag til dag, derfor spørg en tjener

95,-

Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

Vi elsker vin!

Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.

 ” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “

Jyllands posten

*****

Limfjorden Hus

Odden 17
7870 Glyngøre, Denmark

(+45) 97 73 10 01

åbningstider

Restaurant

Tirsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Onsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)

Røgeriet

Lørdag 10:30-16:00

Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®

CVR: 40943552

Radesign - Design på Mors