Aften

ALA CARTE

S M Å S E R V E R I N G E R

Gordal oliven med pikant                                                   40,-
Marcona mandler m. trøffel                                               35,-
3 sprøde croquetter m. hellefisk og citron                       65,-
Friteret østers med porre og syltede løg                          45,-
Stegt vaffel m. iberico skinke og trøffel                         120,-
Surdejsbrød med Aabybro smør                                         40,-

FOR- & MELLEMRETTER

Hamachi tun med syltede pære, ponzu og wasabicreme

145,-

Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque

165,-

Saltet oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud

145,-

HOVEDRETTER

Farseret vagtel med blomkål, hasselnød, efterårstrøffel og glace
sauce

285,-

Dampet rødtunge med jomfruhummer hale, olivenolie sauce, grillet padrons og tomat

365,-

Grillet oksemørbrad med sherry løg, zucchini og røget marv sauce

345,-

Tilkøb af årstidens kartoffel

40,-

OST & SØDT

24 måneders comté ost med fermenteret honnning og nødder

155,-

Vilde blåbær med hasselnød, karamel og yoghurt sorbet

85,-

Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og
citrontimian

125,-

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

M E N U

6 FARVORITTER

Hamachi tun med syltede pære, ponzu og wasabicreme

Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque

Stegt kærnemælksvaffel med iberico skinke og efterårstrøffel

Saltet oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud

Grillet oksemørbrad med sherry løg, zucchini og røget marv sauce

Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og citrontimian

6 serveringer 895,- / 6 glas vin 595,-

4 U D V A L G T E

Hamachi tun med syltede pære, ponzu og wasabicreme


Ristet torsk med porresoubise og jomfruhummer bisque

Grillet oksemørbrad med sherry løg, zucchini og røget marv sauce

Æbler fra lyby med sorbet, mascarpone, ristet havre og citrontimian

4 serveringer 645,- / 4 glas vin 450,-

Frokost

6 serveringer

Marineret sild med porrecreme & syltede løg

Laksemousse med dild & rødløg

Oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud

Paneret rødspætte med sauce choron og tørret tomat

Lun tærte med trøffelcreme og røget ost

Fuldmåneost med abrikos kompot

265,-

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

4 serveringer

Marineret sild med porrecreme & syltede løg

Oksetatar med kimchicreme og grillet kålskud

Lun tærte med trøffelcreme og røget ost

Fuldmåneost med abrikos kompot

215,-

‘Stjerneskud’ – Paneret fiskefilet med håndpillede rejer, laks, ristet brioche og sauce churon.

265,-

Dagens kage 

Varierer fra dag til dag, derfor spørg en tjener

95,-

Vores menuer skifter løbende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Information om indhold af allergener fås ved henvendelse til restaurantens personale. Alle større selskaber bedes venligst forudbestille en af menuerne. Bemærk at ved betaling med firmakort samt credit- og debit kort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

Vi elsker vin!

Både dem med svovl og de “naturlige” usvovlede. Fra den lille ukendte vinbondes små projekter til de store klassikere. Den glæde vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor er det vores målsætning at tilbyde et af NordVestjyllands mest ambitiøse vinkort, hvor der stadig vil være noget for en hver smag.

 ” Stilsikker og ekstremt velsmagende gourmet light til fair priser. “

Jyllands posten

*****

Limfjorden Hus

Odden 17
7870 Glyngøre, Denmark

(+45) 97 73 10 01

åbningstider

Restaurant

Torsdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Fredag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Lørdag 12:00-15:00 & 17:30-00:00

Søndag 12:00-15:00 (Vandkantsbuffet)

Røgeriet

Lørdag 10:30-16:00

Copyright © Limfjordens Hus 2025 ®

CVR: 40943552

Radesign - Design på Mors